Coachin(g)SenS

 

Sanne Rietberg:

"Mijn enthousiasme zit in de motivatie en de wens van de ander. Op het moment dat iemand gemotiveerd is te leren, te groeien en te ontwikkelen, ieder om zijn eigen redenen, maakt mij dat sterker, krachtiger en scherper in mijn werk. Werken met mensen maakt ook mij een mooier mens. We hebben elkaar nodig om te groeien en te stralen."

 

Sanne Rietberg heeft de opleiding Kunst en Design te Leeuwarden afgerond en is daarna de opleiding Psychologie gaan doen in Utrecht en later in Nijmegen. Zij heeft zich daarnaast gespecialiseerd tot Professioneel Coach en tot Gezondheidszorgpsycholoog (BIG). Tevens heeft zij een opleiding gevolgd tot Trainingsacteur en verleent ze haar diensten als trainingsacteur in verschillende settingen. Ook verzorgt zij vanuit haar praktijk trainingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Nadat zij jarenlang ervaring heeft opgedaan in verschillende praktijken voor psychologische hulpverlening, instellingen voor revalidatie en andere settingen, startte Sanne in 2008 met haar praktijk Coachin(g)SenS te Enschede, praktijk voor Psychologische hulpverlening en Coaching.

Hierbij maakt zij onder meer gebruik van creatieve technieken (schrijven, schilderen, muziek) en van sport en beweging om coaching meer kracht bij te zetten. Dit alles mede door haar overtuiging dat door inzet van creativiteit en lichamelijke activiteit veel van onze (onbewuste) emoties naar voren komen en beleefd kunnen worden. Al deze tools kunnen worden aangepast aan de behoeftes, hulpvraag en interesses van de cliŽnt in kwestie.

Coachin(g)SenS werkt samen met partners in coaching, training en psychologische hulpverlening. Voor meer informatie over deze samenwerkingspartners zie onder het kopje Links in het menu.

Voor meer informatie zie LinkedIn.

 

HOME

PSYCHOLOGISCHE HULPVERLENING

COACHING

TRAINING

TRAININGSACTEUR

OVER COACHIN(G)SENS

CONTACT

NIEUWS

LINKS

Over Coachin(g)SenS