Coachin(g)SenS
Persoonlijke APK
 
Deze training is specifiek samengesteld voor mensen met klachten die erop wijzen dat er (bijna) een grens in veerkracht is bereikt. Redenen voor het bereiken van een dergelijke grens zijn veelal cumulatief en kunnen zowel werk- als privé gerelateerd zijn. Klachten die hierbij gepaard gaan kunnen onder andere zijn:
  • energiegebrek 
  • motivatiegebrek
  • slecht slapen of juist veel kunnen slapen 
  • stemmingsklachten
  • cognitieve problemen (concentratie- en of geheugenproblemen)
  • spanningen in schouders en/of nek en
  • hoofdpijnklachten/migraine

In deze Persoonlijke APK Training gaat u in groepsverband, maar ook een deel individueel, uw gedragspatronen en copingstijl onderzoeken. Door hier inzicht in te krijgen, zult u een handvat krijgen om u te wapenen tegen stress en spanning. In de training schrijft u kort en bondig, maar helder en ondersteunend, uw persoonlijke Aanpakplan ter Preventie van Klachten (APK). Daarin komt onder andere te staan hoe u zich een preventief werkende coping- of wel gedragsstijl kunt gaan eigen maken, waarmee u zich voor nu, maar ook voor in de toekomst, kunt wapenen tegen bijvoorbeeld overspannen of burn-out raken.

Wanneer u zich meer bewust zult worden van uw grenzen, uw wensen, uw intuďtie en uw invloed op een situatie, kunt u ook meer het gevoel van grip gaan ervaren. Door het geleerde in gedrag toe te passen, zult u zich meer in balans en dus evenwichtiger kunnen gaan voelen. Dit zal zich op allerlei vlakken en niveaus van uw functioneren gaan manifesteren. U zult met deze training inzichten en handvatten krijgen om optimaal te kunnen functioneren, zonder uzelf voorbij te lopen. Iets waar iedereen om u heen, maar met name uzelf, baat bij heeft. 

Maak kennis met jezelf, word wie je bent.

 

Opbouw:    5 dagdelen groepstraining, 3 individuele coachsessies, 2 digitale coachsessies 

Tarief:       €1195,00 incl. 21% BTW

Data:         Bij voldoende deelnemers start oktober 2014. Nadere informatie volgt na opgave

Locatie:      Nabij A1 afslag 28 Goor/Wierden/Enter

 

Bij interesse kunt u zich inschrijven middels onderstaande knop of middels contactgegevens uit het menu. Vermeld altijd uw naam, adres, telefoonnummer en aan welke training u mee wilt doen. Tevens kunt u aangeven of u zich als particulier inschrijft of via uw bedrijf. Vermeld in dat laatste geval tevens uw bedrijfsgegevens en eventueel contactpersoon i.v.m. facturering.  

 

HOME

PSYCHOLOGISCHE HULPVERLENING

COACHING

TRAINING

TRAININGSACTEUR

OVER COACHIN(G)SENS

CONTACT

NIEUWS

LINKS

TRAINING VOOR PARTICULIEREN