Coachin(g)SenS

De trainingen van Coachin(g)SenS zijn met zorg samengesteld en ieder op zich uniek. Het beste aan tools en theorieŽn is meegenomen in de verschillende trainingen, waarbij continue het doel van de training voor ogen is gehouden.

De trainingen zijn grotendeels opgebouwd uit meerdere dagdelen en worden over het algemeen gegeven in groepen. Echter, enkele trainingen vragen om meer individuele begeleiding en zullen daarom bestaan uit zowel training in groepsverband als op individueel niveau. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm zijn van een individuele trainingssessie of (digitale) coaching.

De trainingen van Coachin(g)SenS zijn ontstaan vanuit de visie dat iedereen authentiek is, dat ieder op zijn eigen manier leert en dat iedereen zijn eigen beleving heeft. Er zal daarom, voor zover haalbaar, zoveel mogelijk worden aangesloten op ieders persoonlijke doelen, leerstijl en beleving.

De trainingen zijn veelal uitgesmeerd over een langere periode, omdat een andere visie van Coachin(g)SenS namelijk uitgaat van het principe 'tijd en oefening bevorderen leren'. Een training van in totaal 5 dagdelen zou daarom bijvoorbeeld een periode van 3 maanden in beslag kunnen nemen. Laten beklijven en tussentijds voldoende praktijkoefening, werkt doorgaans beter dan opstapelen met relatief weinig praktijkoefening. Zeker als het een doel is om gedragsveranderingen en groei te bewerkstelligen.

 

Voor wie en wanneer?

Zowel bedrijven als wel particulieren kunnen zich inschrijven voor trainingen. Zie voor meer informatie hieronder. Neem voor een specifiek advies of specifieke wens contact op met Coachin(g)SenS.

Bedrijven

Particulieren

HOME

PSYCHOLOGISCHE HULPVERLENING

COACHING

TRAINING

TRAININGSACTEUR

OVER COACHIN(G)SENS

CONTACT

NIEUWS

LINKS

TRAINING